Ørby kirke indvies til september
24. februar 2020, 08.35

Kirkeklumme

lagt på af jøm


Renoveringen af Ørby Kirke er nu begyndt. Kirken er ved at blive tømt for inventar, og grundet det milde vejr kan håndværkere og murere påbegynde arbejdet. Menighedsrådet henstiller til, at man respekterer, at kirken nu er en byggeplads – der er derfor ikke adgang i kirkerummet for andre end håndværkere. Vi regner med at kunne holde genindvielse af kirken i september.

I marts måned er der babysalmesang 4 tirsdage for de 0-1 årige og deres mødre/fædre. Vi synger, spiller og danser med de små en halv times tid, og efterfølgende er der kaffe og te. Der kræves ingen musikalske forudsætninger for at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig. Se også ”Babysalemsang på Samsø” på facebook.

Søndag den 8. marts holder Folkekirkens Nødhjælp landsindsamling. Indsamlingen i år går til ofrene for klimaforandringer i verdens fattigste lande. Koordinator på Samsø er Laura Serrano fra menighedsrådet. Hvis man ønsker at være indsamler, kan man møde op i Sognegården i Tranebjerg kl. 11 og få uddelt en rute og en indsamlingsbøsse. Når man kommer tilbage, vil der være forfriskninger. Også konfirmanderne tager del i indsamlingen og har haft besøg af ”Karavanen” fra Folkekirkens Nødshjælp, som er en gruppe af unge voluntører, der via billeder, leg og fortælling beretter om livet og erfaringerne som nødhjælpsarbejder. På grund af indsamlingen den 8. marts er der kun en enkelt gudstjeneste denne dag, kl. 10.00 i Tranebjerg Kirke.

Samsø Menighedsråd